Внатрешни скали и оградиЗа нас

Тура Метал, 37 години традиција и квалитетОвој бизнис, кој беше отворен во 1985 година во Врапчиште, успешно стигна до овие денови точно 37 години.


За време на подемите и падовите, 37 години не го промени својот успех и квалитет, истата желба успеа да ја заврши својата работа со ист квалитет, а својот потпис го стави под многу успешни дела последниве години.
Особено со својот успех во последните години ги освои срцата на луѓето. Она што можете да го видите во нејзината работа не е само убавина; волја, труд, квалитет и со комбинација од овие навистина ќе ја видите целата состојба на зборот „Успех“.Контакт

Што нудиме

Наши услуги

Дел од работите што ги изработуваме од железо вклучуваат:

Тура метал

37 години традиција и квалитет

Контакт

Галерија

Наши проекти

Контакт

Контактирајте не

Адреса:

с.Врапчиште, Гостивар, Северна Македонија

Телефон:

+389 72 276 565

Loading
Your message has been sent. Thank you!